MHP MECLİS ÜYESİ TOPRAK’TAN, İL BAŞKANI KURT’A ÇOK KIYMETLİ BİR HEDİYE

Gölcük Belediyesi MHP meclis üyesi Savaş Toprak, Kocaeli MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u  makamında ziyaret etti ve ziyaretinde başkanına ülkü ocaklarını simgeleyen bozkurt ve üç hilal’li Türk oku hediye etti.

Gölcük Belediyesi MHP meclis üyesi Savaş Toprak, MHP’de İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

KOCAELİ’DE İZ BIRAKAN BİR İL BAŞKANI OLACAKTIR

Kocaeli MHP İl başkanım Yunus Emre Kurt’a görevinde başarılar dileyen Gölcük Belediyesi MHP meclis üyesi Savaş Toprak “Kendisi ülkü ocakları başkanlığı görevi süresince kentin sevgisini kazanan, yaptıklarıyla da iz bırakan bir başkanımızdır. Türkiye’de örnektir, ilk defa ülkü ocakları başkanlığı’ndan İl başkanı olan bir il başkanımızdır. Başkanımız Kurt şahsına verilen bu önemli bir görevi başarıyla yürütmektedir. Bizler eminiz ki bugüne kadar aldığı tüm görevlerde olduğu gibi bu önemli görevi de başarıyla sürdürecek ve Kocaeli’de iz bırakan il başkanı olacaktır. ” ifadelerini kullandı.

KILICIN KESKİN, OKUN HEDEFİNDE OLSUN

Kocaeli MHP İl başkanım Yunus Emre Kurt’a taktim ettiği hediyesinin anlamını sorduğumuzda meclis üyesi Savaş Toprak; Kocaeli’ne büyük bir umut olan kıymetli başkanımın; Kılıcın keskin, okun hedefinde olsun. Rabbim çıktığın yolda ve hedefinde muvaffakiyetler nasip etsin sözleriyle ifade etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 + = 18