MHP İLÇE BAŞKANI ÇAKIR; BU SORUN UZLAŞMACI YÖNTEMLE ÇÖZÜLECEKTİR

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır, parti binasında ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Çakır, Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda yaptığı açıklamada, ‘EYT’lilerin biraz sabırlı olmaları gerek. Devletimiz bu sorunu çözecektir’ dedi. Başkan Çakır, ilçe kongreleri hakkında yaptığı açıklamada ise, ‘Kongre takvimimiz henüz belli olmadı. Şayet görev geldiği takdirde görevime devam edeceğim, görevden kaçmayacağım’ dedi.

‘Umarız bu sorun uzlaşmacı yöntemle çözülecektir’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ilk olarak, EYT’liler konusunu değerlendirdi. Çakır, açıklamasında, ‘Ülkemizde emeklilik yaşı şu an 65’tir. Türkiye’nin şartları uygun olsa Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunu neden çözülmesin. Ama şu anda devletimizin böyle durumu yok.  EYT’lilerin biraz sabırlı olmaları gerekiyor. Zaman içinde bu sorun çözülecektir. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak EYT’li kardeşlerimizin sorunlarını biliyoruz. Umarız bu sorun uzlaşmacı yöntemle çözülecektir’ dedi.

‘Kadınlar hepimizin baş tacıdır’

5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin yıldönümü hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çakır, ‘Cumhuriyetin Türk insanına Türk kadınına vermiş olduğu en güzel bir kazanım. 5 Aralık çok önemli tarih. Bunun için Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyette kadınlara nasıl değer verildiğinin kıymetinin bilinmesi gerekiyor. Kadınlar hepimizin baş tacıdır. Ülkemizde büyük kazanımlar kadınlardır. Eğer bugün Suriye, Irak, Afganistan olmadıysak bu Cumhuriyetin kazanımlarındandır’ dedi.

‘Görevden kaçmam’

Kongre süreci hakkında açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Kongre takvimimiz daha açıklanmadı. Bizler Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin kararını, açıklamasını bekliyoruz.   Bize görev gelirse İlçe Başkanlığı görevime devam edeceğim. Görevden kaçmayacağım’ dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 2