GÖLCÜK EMEKLİLER EVİ AÇILIYOR

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi uzun süredir üzerinde çalıştığı emekli evine 24 Ekim 2018 Çarçamba günü kavuşuyor. Gönüllülük esasıyla çalışarak Gölcük’ te emekliler için çeşitli faaliyet ve proje çalışmalarında bulunan Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi, üyelerinin dinlenebileceği, toplantı ve çeşitli sosyal- kültürel faaliyetlerde bulunmak üzere uygun emekli evi yeri arıyordu.

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel konuyla ilgili şunları söyledi: “Gölcük Belediye Başkanımız sayın Mehmet Ellibeş’ e ihtiyacımıza binaen yer talebinde bulunmuş uygun bir emekli evi yeri aramaktaydık. Değirmendere kütüphanesi yalı mahallesindeki modern binasına taşınınca, bizde belediye başkanımızdan eski kütüphane binası için talepte bulunduk. Sağolsunlar teveccüh gösterip kütüphane eski binasını emekli evi olarak emekliler meclisine tahsis ettiler. Gerekli düzenlemeler yapılıp tabelamız asıldı. Yarın 24 Ekim 2018 Çarşamba saat 10.30 da; Kaymakamımız sayın Mustafa Altıntaş, belediye başkanımız sayın Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Başkanımız sayın Dr.Metin Şentürk, genel sekteterimiz Fatih Bayram, yürütme kurulu üyelerimiz ve emekliler meclisi üyelerimizle ve halkımızın katılımıyla birlikte açılışımız gerçekleşecek” dedi.

Bugün, Yüzbaşılar sahilindeki Gölcük Belediyesi Emekli Evi açılışı öncesi son hazırlıkları gözden geçiren emekliler meclisi başkanı Recep Akel, yürütme kurulu üyeleri: İbrahim Bayram, Erol Erdoğan, İlhan Akbulut, İsmail Dinçer ve Recep Şahin Özalp ile birlkte emekli evi önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Haber: İlhan Akbulut

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − = 32