MHP İl Yönetimi ve Karamürsel İlçe Yönetimi de görevden alındı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevden alınan İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karamürsel İlçe Yönetimi de görevden alındı

İL YÖNETİMİ DE GÖREVDEN ALINDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla görevden alınan Ünlü de görevden alındığını kendi sosyal medyasından duyurmuştu.  Aynı gün genel merkezden Kocaeli’ye gelen iki yönetici il binasının anahtarlarını alıp Ankara’ya götürmüştü. Ancak Ünlü ile birlikte il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz ve ilçe yönetiminin tamamı görevden alındığı öğrenildi.

İLÇE BİNASININ KAPISI KIRILMIŞTI

Aydın Ünlü’ye yakınlığı ile bilinen eski MKYK Üyesi Erkan Azeri ile kalabalık bir partili grubunun Karamürsel ilçe teşkilatının kapısını kırması ile olayın basına ve kamuoyuna yansıması, Saffet sancaklı’yı harete geçirdi.  Çetin Öksüz’ü arayarak olayı öğrenen Saffet Sancaklı, bir rapor hazırlayarak Genel Merkez Teşkilat Başkanı Semih Yalçın’a iletti. Konu Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye iletildi. Bahçeli’nin de bunun üzerine Aydın Ünlü’nün görevden alınmasına onay verdiği konuşılanlar arasında.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

90 − 88 =