Mevlüt Önerbay Güven tazeledi

Gölcük Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Gölcük Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Mevlüt Önerbay ve yönetimi 1. Olağan Genel Kurulunu Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Genel Kurul Kongresine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Kocaeli Amatör Spor Külüpleri Yönetim Kurulu üyesi ve Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat yönetimi ve Dernek üyeleri katıldılar.

Kongre divan Başkanlığına Necmi Kocaman Katipliklere ise Severcan Kara ve  Dincer Koç yönetim tarafından önerildi oy birliği ile kabul edildi daha sonra saygı duruşu istiklal marşının ardından gündem maddeleri okundu ve gündem maddeleri yönetim ve üyeler tarafından kabul edildi. Gölcük Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Mevlüt Önerbay kongre sonrasında güven tazelerken üye ve yönetimi teşekkür etti.

“Dün yanınızdaydık, yarında yanınızdayız”

Gölcük Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneğinin kongresinde yapılan konuşmada Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer şunları dile getirdi Sezer “Gölcük’te engellilerimiz ve Görme engellilerimize bu güne kadar destek verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz bugün burada genel kurulu yaptık Mevlüt Önerbay ve yönetimini kutluyorum bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum ve bizler dün yanınızdaydık, yarında yanınızdayız olacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL

1-Mevlüt Önerbay

2-Hasan Bat

3-Mustafa Arat

4-Hasan Alemdaroğlu

5-Mesut Çolakoğlu

DENETİM KURULU ASİL

1-Elif Güneş

2-Rumeysa Ertuğrul

3-Özlem Mutlu olarak belirlendi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − = 97