METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, bugün sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Kocaeli’de ise yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, bugün sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. İstanbul ve Ankara’da hava sıcaklığının 33 derece olması beklenirken, İzmir’de hava sıcaklığı ise 35 dereceyi görecek. Uzmanlar öğle vakitlerinde vatandaşların dışarıda olmamaları konusunda uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’nin iç kesimlerinin, gece saatlerinden sonra İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kesimleri ile Samsun ve Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR NASIL OLACAK? Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, sıcaklıkların, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtildi. Sıcaklıkların 35 derecelere ulaşması nedeniyle uzmanlar özellikle öğle saatlerinde güneş ışınlarından uzak kalınması konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 − 51 =