METEOROLOJİ UYARDI

Kocaeli’de yaz yarın başlıyor, kavurucu sıcaklar geliyor

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yeniledi. Rapora göre 1 hafta boyunca yağış yok ve sıcaklık, 31-36 drece seviyelerinde seyredecek. Yaz, yarın başlıyor. İşte haftalık hava durumu…

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yeniledi. Raporda, 1 hafta boyunca havanın güneşli olacağı, yağış beklenmediği belirtildi. Sıcaklık ise yarın itibariyle 33 dereceye çıkacak ve hafta boyu 30 derecenin altına inmeyecek. Sıcaklığın 36 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor. İşte haftalık hava durumu…

26 Mayıs  Perşembe günü yani yarın parçalı bulutlu ve güneşli bir hava var, sıcaklık en düşük 17, en yüksek 33 derece olacak. Hissedilen sıcaklık saat 12.00-15.00 arasında 35 dereceye kadar çıkacak.

27 Mayıs Cuma günü zaman zaman bulutlu, zaman zaman güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık en düşük 19, en yüksek 31 derece seviyesinde seyredecek.

28 Mayıs Cumartesi günü de hava hem bulutlu hem güneşli olacak, sıcaklık en düşük 19, en yüksek 32 derece olarak hissedilecek.

29 Mayıs Pazar günü bulutlu ve güneşli hava sürecek, sıcaklık en düşük 19, en yüksek 36 derece olacak.

30 Mayıs Pazartesi günü az bulutlu ve güneşli bir hava var, sıcaklık en düşük 20, en yüksek 32 derece seviyesinde seyredecek.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda 31 Mayıs Salı ve 1 Haziran Çarşamba günü de havanın güneşli olması bekleniyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 21 = 25