Mehmet Ellibeş’ten Fikri Işık açıklaması

Mehmet Ellibeş’ten Fikri Işık açıklaması

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye yaptığı ziyarette Kocaeli Milletvekili, eski başbakan yardımcısı Fikri Işık ile ilgili konuştu.

Kocaeli Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni  dün yazdığı köşe yazısında 6 Temmuz Cumartesi günü AK PARTİ  İl Başkanlığında Marmara Bölge Milletvekilleri toplantısında yaşananları yazdı. Tanzer Ünal’ın iddiasına göre o toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fikri Işık’ı fırçaladı.

İddiaya göre AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bu toplantıda yüksek dozda eleştiriler yapınca Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fikri, Fikri otur yerine” diyerek Fikri Işık’ın sözlerini kesti. Daha sonra Erdoğan’ın Fikri Işık’a, “Sen fazla konuştun. Ben sana bu kadar söz hakkı vermedim ki. Sen başkalarının ağzıyla konuşuyorsun. Sen başkalarının kayığına binmişsin.

Görüyorsunuz. Arkadaş bakanken böyle konuşmuyordu. Bakanlığı gidince, başka bir görev de verilmeyince böyle konuşmaya başladı. Başkalarının kayığına binmiş bu başkalarının” dediği iddia edildi.

Fikri Işık’ın da bunlara cevaben, “Madem öyle bundan sonra ya devlet başa, ya kuzgun leşe! Başka söyleyecek bir şeyim yok” dediği iddia edildi.
Fikri Işık basında çıkan bu iddiaları yalanlamıştı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, konuyla ilgili konuştu. Ellibeş, “Geçmiş dönem bakanımız Fikri bey gerçeği söyledi. Söylenenler gerçek değil. AK Parti bölünebilir mi diyenlerin dedikodusudur bu söylemler. Biz 2023 hedeflerine doğru yürüyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 13 = 22