MEHMET ELLİBEŞ KOCAELİ İL BAŞKANI OLDU

AK Parti Genel Merkezi, yeni Kocaeli İl Başkanlığına Mehmet Ellibeş’in atandığını duyuran yazı Kocaeli İl Başkanlığına iletti.

MEHMET ELLİBEŞ KOCAELİ İL BAŞKANI OLDU

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifasının ardından yeni il başkanının belirlenmesi için AK Parti’de hummalı bir çalışma yapıldı. AK Parti Marmara Bölge Koordinatörü Antalya Milletvekili Mustafa Köse başkanlığındaki 6 kişilik bir heyet yeni il başkanının belirlenmesi sürecinde teşkilatın fikirlerini almak için Kocaeli’ye gelmişti. Teşkilat yöneticileri ve partinin önde gelen isimleri ile görüşen heyet görüştükleri kişilerden il başkanlığı için 3 isim önerisi aldı. İddialara göre heyetin yaptığı temayülde en çok Mehmet Ellibeş’in adı yazıldı.

ATAMA YAZISI GELDİ

Günlerdir Kocaeli’de AK Parti yeni Kocaeli İl Başkanın Mehmet Ellibeş olacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ve hatta bu ilk duyuran gazete biz olduk. Evet istihbaratımıza güvendik, belki gazetecilik noktasında büyük risk aldık. Ama yayınladığımız haberimizin doğruluğundan emindik. Ve AK Parti’de beklenen atama geldi. İl Başkanlığına gelen yazı ile Mehmet Ellibeş yeni il başkanı oldu. Ellibeş’in şu  saatlerde Kocaeli İl Binasına girmesi bekleniyor. Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, Mehmet ELLİBEŞ, başkanımızın bu görevinde de üstün başarılar diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1