BİRLEŞTİRİCİ UNSUR “CUMHURİYET”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Anıtpark’ta bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma programı gerçekleştirildi. Program dün saat 13.00 itibariyle başladı. Tören Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunumlarının ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören sona erdi.

KATILIM YOĞUN OLDU 

Gerçekleştirilen Törene; Kaymakam Mustafa Altıntaş, Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Köse, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, Birim Müdürleri, İlçemizin siyasi parti başkanları, temsilcileri, STK ve Dernek Başkanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

YARIN GEÇİT TÖRENİ VAR


Bugün 95 yıl önce Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tarafından ilan edilen Cumhuriyet Bayramımızı kutlayacağız. Gölcük Kaymakamlığı tarafından hazırlanan programlar bu sabah saat 09.45’te başlayacak. Saat 09.45’te Kaymakamlık Makamında Tebrikat Kabul Töreni gerçekleştirilecek. Saat 10.30’da Cumhuriyet Bayramı kutlaması ve Resmi Geçit Töreni icra edilecek. Gölcük Kaymakamlığı gerçekleştirilecek tören ve programlara bütün Gölcük halkını davet etti. 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 7