MEDAR’da Kan bağışladı

Gerçekleştirdikleri kan bağış kampanyaları ile takdir toplayan Kızılay Gölcük Şubesi Özel Medar Hastanesi önünde  kan bağışı alarak kampanyalarına devam ettiler.

Gerçekleştirdikleri kan bağış kampanyaları ile takdir toplayan Kızılay Gölcük Şubesi Özel Medar Hastanesi önünde  kan bağışı alarak kampanyalarına devam ettiler. Özel Medar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Veysel Besnili Kızılay’a kan bağışında bulunarak destek oldu.

Başhekimi Op. Dr. Veysel Besnili kan bağışladı

İlçemizde farklı noktalarında gerçekleştirdikleri kan bağış kampanyaları ile büyük takdir toplayan Kızılay Gölcük Şubesi  Özel Medar Hastanesi işbirliğiyle kan bağış kampanyası düzenlediler. Kampanyaya Özel Medar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Veysel Besnili’de kan bağışında bulunarak destek oldu. kan bağışı formunu doldurduktan sonra gerekli işlemlerin yapılmasını ardından kan bağışında bulunan Özel Medar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Veysel Besnili yaptığı açıklamada, “ Sağlıklı her Türk vatandaşının yapması gereken bir şeyi bugün gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Böyle anlamlı bir kampanya düzenledikleri içinde Kızılay Gölcük Şubesi’ni ayrıca tebrik etmek istiyorum. unutulmamalı ki kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle vatandaşlarımızdan kan bağışı konusunda daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz” dediler.

Kızılay Gölcük Şubesi’nden teşekkür

Kızılay Gölcük Şubesi Yetkilileri yaptıkları açıklamada, Özel Medar Hastanesi yetkililerine verdikleri desteklerinden ötürü ve kan bağışı kampanyasına destek olan Özel Medar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Veysel Besnili’ye teşekkür ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

95 − = 91