Medar Kocaeli’ne tanıtıldı

Dr. Şahin Talus, Dr. Veysel Besnili, Dr. Nevzat Doğan ve Dr. Metin Göklü’nün büyük emekleriyle kurulan Medar Hastanesi muhteşem bir lansmanla Kocaeli halkına “merhaba” dedi.

Aynı ortaklık yapısıyla Gebze, Gölcük ve Sakarya’da bulunan güçlendirilmiş hekim kadrosu ve profesyonel sağlık ekibiyle ulusal bir sağlık markası olma yolunda büyüyen Medar Hastaneleri tanıtım programını gerçekleştirdi. Program protokol konuşmalarının ardından ünlü şarkıcı Ferhat Göçer konseriyle devam etti. Göçer sevilen şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

YOĞUN KATILIM

Programa Medar Hastanelerini Ortakları Şahin Talus, Nevzat Doğan, Veysel Besnili, Numan Ulay, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti Eski İl Başkanları Abdullah Eryarsoy, Mahmut Civelek,  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney,  Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, hastanelerde görev yapan doktorlar, personel ve çok sayıda davetli katıldı.

DİLE KOLAY 20 YIL

Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus programda yaptığı konuşmada, “Süreç çok uzun. Dile kolay 20 yıl geçmiş.  İlk olarak Seymen’de poliklinik açmıştık. Durmadan birçok yerde hastanelerimizi hizmete soktuk. Yaklaşık 1 yıldır bu Medar için çalıştık. Ulusal manada ismimizi duyurmak istiyorduk. Medar aslında dönence demek. Sağlıkta medar olmak yardımcı olmak istedik. Ulusal manada nadir kalan hekim hastaneleri olarak ismimizi daha iyi noktalara getirmek için uğraşacağız. Her manada elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Biz bir noktaya geldiysek bu hekimlerimiz ve personelimiz sayesindedir. 13 kişiden 1141 kişiye ulaştık. Bu arkadaşlarımızın emeğiyle bir araya geldik” dedi.

MEDAR-I İFTİHAR

Talus’un ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Böyle marka kurumların şehrimizde yaygınlaşması bizler için gurur vesilesi. Medar-ı iftihar olacak olan hastanemizin kurucularını tebrik ediyorum. 20 yılda oradan buraya geldiyseniz bunun en büyük sahibi muhtemelen burada çalışanlarımızdır. Şehirler gerçekten cazibe noktası olacaksa insanların aldıkları sağlık hizmeti çok önemli. Bu tür kurumların sayısının artması bizler için gurur verici. Bu şehrin sağlık turizmi açısından da bir vizyonu olacak.  Şehrimize sağlık turizmi açısından ciddi katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Sağlımızı elinizin üstünde tutun” diye konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =