MECLİS ÜYESİ TURAN’DAN, GÖLCÜK BAYBURTLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir  Muhammet Turan, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Ayhan’ı ziyaret etti.
Gölcük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği eski başkanı Muhammet Turan, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Ayhan’ı ziyaret etti. Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Ayhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; “Gölcük Belediyesi Belediye Meclis Üyesi ve Mali Müşavir Muhammet Turan’a derneğimizi ziyaretinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.
Dernek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Turan ve Ayhan Gölcük’ü katkı sağlamak adına  işbirliği içinde el ele gönül gönüle çalışmak Gölcük’e borcumuzdur” ifadelerini kullandılar.
Başkanı Ali Ayhan; “AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir  Muhammet Turan’ı   ağırlamaktan dolayı onur duyduğumuzu  belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 69 = 76