BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN GÖLCÜK BAYBURTLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Başkan Ellibeş’e, ziyaretinde Gölcükspor eski kaptanı Adem Ellibeş, AK Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Serkan Ateş ve AK Parti Gölcük eski Gençlik Kolları başkanı Murat Uzuner eşlik etti.

Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Ayhan tarafından karşılanan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş “Bayburtlu  hemşehrilerimiz ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Burada hemşehrilerimiz önemli bir nüfusa sahip ve iyi durumdalar. Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek başkanı Ali Ayhan,  seçildikten sonra yeni yerinde Bayburtlu  hemşehrilerimize yakışır güzel bir mekana kavuşturmaya öncelik etmiş. Bu katkılarından dolayı başkan Ali Ayhan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ELLİBEŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Bayburt’un konuşulduğu ziyarette Bayburtlularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Ayhan ve yönetimine teşekkür etti.

‘DERNEK BAŞKANI AYHAN; BAYBURTLULAR OLARAK ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ’

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler  veren dernek başkanı Ali Ayhan; “AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanımızı  ağırlamaktan dolayı onur duyduğumuzu  belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Gölcük’te ki Bayburtlular olarak şükranlarımızı sunuyorum ve son olarak da çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 1