“Mecbur olmadıkça dışarıya çıkmayalım”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, partilerinin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel merkez olağan genel kurulu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kongremiz, ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla başladı, Başkan Çakır, yaptığı açıklamada “Partimizin olağan genel kurulunu, geçtiğimiz hafta Perşembe günü Ankara’da gerçekleştirdik. Kongreye ben ve parti yönetimimiz, belediye meclis üyelerimiz ve delegelerle birlikte katılım sağladık.

Oldukça seviyeli ve güzel bir ortamda pandemi kurallarına göre gerçekleşen kongrede tek aday olan Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli, yeniden seçilmiş oldu. Kongremiz, ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik; kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla başladı. Sayın Genel Başkanımız, kongrede yapmış olduğu konuşmada ülkemiz üzerinde yapılan operasyonlara yönelik olarak herkesin dikkatli olması gerektiğini ifade etmiştir. Partimizin ülke siyasetinde büyük bir önemi olduğunun dile getirildiği kongremizde oyumuzu vererek bir partili olarak üzerimize düşeni yaptık. Yapılan kongrenin ülkemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İLİMİZDE VAKA ORANI YÜKSELİYOR

Kongrenin ardından bizler de ilçeler olarak daha sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Koronavirüse karşı mücadelemiz sürüyor fakat vaka sayılarının yükseldiğini de görüyoruz. Sağlık çalışanlarımız, büyük bir özveri ile bu virüse karşı savaş veriyor. Onlara teşekkürü borç biliyorum. Vaka sayılarının yükselmemesi adına, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. İlimizdeki vaka oranı da yükseliyor. Açıklanan verilere nazaran ilimiz ve ilçemizdeki vaka sayılarının düşürülmesi adına her birimizin tedbirli olması gerekiyor. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın da koronavirüs aşısını olması, elbette faydalı olur” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − = 19