CANLI YAYINDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

12 gün önce kaybolan Mustafa Hakkulu’nun başına gelenler ortaya çıktı.  Kayıplara karışan Hakkulu’nun cesedi bulunurken, gazeteci Müge Anlı, yayın arkasında  İsa Dumlu ile konuştu. Ve konuşma sonrası programa tekrar dönen  İsa Dumlu, cinayeti canlı yayında cinayeti itiraf etti.

Adana’nın Kozan ilçesinde, 13 Aralık Çarşamba günü ortadan kaybolan Mustafa Hakkulu, ölümünden 12 gün sonra, dere yatağında ensesinden vurulmuş halde buldu. Hakkulu’nun cesedi, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Postkabasakal Mahallesi’nde, tarladan evine giden çiftçi bir çiftçinin yol kenarındaki dere yatağında bir erkek cesedi görmesiyle bulundu. İhbarın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Yapılan inceleme sonrası cesedin, 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu’na ait olduğu tespit edildi.

Kaybolduğu gün Hakkulu’na para verdiğini söyleyen İsa Dumlu, yayın arkasında olayı  Müge Anlı’ya itiraf etti, ardından yayın sırasında yaşananları detaylarıyla anlattı.

Katil zanlısı Hakkulu’nun eşine hakaret ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü iddia etti. Programı ihbar kabul eden polis, katil zanlısı İsa Dumlu’yu stüdyoda göz altına alarak, işlemlerin yapılması için emniyete  götürdü.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 − 24 =