MADLEN Pastanelerinden Bayan Valeybolculara ziyaret

Gölcük’ün sevilen ve başarılı genç iş adamlarından MADLEN Pastanelerin sahibi Yasin Güner İlçemizin tek 2 lig Bayan Valeybol takımına ziyaret etti ve başarılar diledi.

Gölcük’ün sevilen ve başarılı genç iş adamlarından MADLEN Pastanelerin sahibi Yasin Güner İlçemizin tek 2 lig Bayan Valeybol takımına ziyaret ederek İhsaniye Spor Kulübü Başkanı Serkan Başoğlu’ndan ve takım hocasından çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Gölcük İhsaniye Spor Kulübü Başkanı Serkan Başoğlu, “Kocaeli’nin tek bayan Valeybol takımıyız bu futbolcuların hepsi İhsaniye’nin çocukları çok zor şartlar altında mücadele veriyoruz, bizler ise elimizden geldiği kadar destek oluyoruz, burada siz değerli işadamlarımız bizlere maddi ve manevi desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

MADLEN Pastanelerin sahibi Yasin Güner ise şunları dile getirdi Güner “Bizler öncelikle bu genç kızlarımızı tebrik ediyoruz, gerçekten başarılı pırıl pırıl kızlarımız, bundan sonraki mücadelelerinizde başarılar diliyorum bizler de esnaf olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Gölcük İhsaniye Spor Kulübü Başkanı Serkan Başoğlu,ile iş adamı Yasin Güner 2 Lig Bayan Baleybol takımını ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu, takım kaptanı tarafından ise Yasin Güner’e takımın kaptanı tarafından (41 MADLEN) yazılı forma hediye ettiler.

,

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =