ZULME KARŞI SES OLACAKLAR

Kocaeli Ülkü Ocakları, Doğu Türkistan’da yaşanan zülme karşı ses olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Abdullah Buğra Koçlar Eğitim Konferanslarının üçüncüsü Kartepe’de gerçekleştirilecek.

İnsanlığın sessiz kaldığı bir zulüm var Doğu Türkistan’da… Uygur Türkleri, türlü işkenceler görüyor, katlediliyor. Çin zulmü karşısında direniş göstermeye çabalayan Uygur Türkleri, bu mücadelesinde maalesef devletler bazında yalnız bırakılıyor. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara ve ülkücüler soydaşlarının gördüğü zulme sessiz kalmamak için çeşitli etkinliklerle bu konu hakkında farkındalık yaratma çabasında. Bu çaba doğrultusunda Kocaeli Ülkü Ocakları, Doğu Türkistan’da zulüm gören Uygur Türklerinin sesine ses olmaya devam ediyor.

22 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Uygur Türklerine dikkat çekmek için sıklıkla konferanslar düzenliyor. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Kartepe İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Abdullah Buğra Koçlar Eğitim Konferanslarının üçüncüsü gerçekleştirilecek. ”İsa Yusuf Alptekin ve Doğu Türkistan” konusunun ele alınacağı ve Doç. Dr. Ömer Kul’un konuşmacı olarak katılacağı konferans, 22 Aralık Cumartesi günü saat 15.00-17.00 saatleri arasında Kaymakamlık binası yanında yer alan Kartepe Uzunçiftlik Kültür Merkezi’nde yapılacak. Ülkü Ocakları konferansa tüm Kocaelilileri davet etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 11 = 12