KUTLAMALAR GÖLCÜK’TE DEVAM EDECEK

GÖLCÜK’TE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

ANITPARK’TA ÇELENK TÖRENİYLE BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü kapsamında Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçede bulunan meslek yüksek okullarının müdürleri, gaziler, askeri ve sivil erkan, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

ÇELENK TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tören sırasıyla; Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ve Gölcük Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunumuyla başladı. Ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşuyla devam etti ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

KUTLAMALAR GÖLCÜK’TE DEVAM EDECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Gölcük’te bugün akşam; Barış Pınarı Harekatı esnasında Suriye’nin Resulayn bölgesinde açılan taciz ateşi şehit olan Darıcalı hemşehrimiz Uzm. Onb. Tahsin Sarıtosun’un cenazesi nedeniyle müziksiz ve bayraklar eşliğinde yapılan Cumhuriyet ve Bayrak için Milli Birlik Yürüyüşü ile devam edilecek. Yarın ise saat 09:45’de Gölcük Kaymakamlığı makamında tebrikat töreni, saat 10.30’da da Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılacak resmi geçit töreniyle son bulacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 + = 26