ŞİNASİ YILDIZ BAŞVURU YAPTI, KONUŞMASI BÜYÜK ALKIŞ ALDI

 

AK Parti Gölcük’te 5.başvuruyu kalabalık bir grupla ilçe binasına gelen Şinasi Yıldız yaptı. Yıldız coşkulu bir konuşma yaparken, konuşması partililer tarafından büyük alkış aldı. 

AK Parti Gölcük’te başvuru süreci devam ediyor. Beşinci başvuruyu genç isim Ekonomist Şinasi Yıldız yaptı. Yıldız’a kalabalık bir partili grup, arkadaşları ve dostları destek verdi. İlk olarak Yıldız evraklarını Başkan yardımcıları Mustafa Alkan, İbrahim Ulufer ve Çetin Seymen’e teslim etti. Yıldız partililer tarafından coşkulu bir şekilde alkışlanan konuşmasında ise şunları söyledi: “AK PARTİ Ailemizden Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olabilmem amacı ile yapacağım başvurumuza katılımlarınız beni mutlu etti. Hepinize ayrı, ayrı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. 2019 YEREL SEÇİMLERİNİN Gölcük ilçemize, Kocaelimize,Ülkemize, Aziz Milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Gölcükümüze bugüne kadar hizmet eden Belediye Başkanlarımıza ve Başkanımız Sayın Mehmet ELLİBEŞ ve Ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve Gölcük’e hizmet etmek için yola çıkan diğer tüm aday adayı adaylarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

Yıldız konuşmasının devamında ise, “Aziz Milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, Milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarımızın azmi ve gayreti ile Allah’ın izni ve Milletin iradesi ile tekrar boşa çıkacaktır. Büyük ve Güçlü Türkiye, Biz Gençlerin bizden sonra gelecek nesillerimize de borcumuzdur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte Türkiye’de yeni güçlü bir dönem başlamıştır. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kurucusu olduğu; yuvam, sevdam, aşkım dediği partimize geri dönmüşlerdir. Biz geçlerde ilk günkü aşkla parti büyüklerimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanlarında olabilmek adına,  beraberce Büyük ve Güçlü Türkiye’yi bina edebilmek, Aziz Milletimize hizmet edebilmek için adaylık sürecimi başlamış bulunuyorum.  ”DURMAK YOK…YOLA DEVAM…”  “Allah Yar ve Yardımız Olsun” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − = 60