KURT; “Büyük bir gururla takip ettik”

Tahir Büyükakın, Büyükşehir belediye başkanı seçilmesinde 31 Mart itibarıyla 3 yılı doldurdu ve tamda o gün, yani 3. seneyi devriyesinde üç yılını anlatmak için sunum yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden bu yana geçen 3 yılda kente kazandırılan eser ve hizmetleri geniş katılımlı bir toplantıyla kamuoyu ile paylaştı. Başkan Büyükakın,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 yıllık dönemde 4.525.751.620 TL tutarında 309 eser ve hizmeti hayata geçirdi, sahada 2.654.393.982 TL maliyetle 102 eser ve hizmet devam ediyor, halen ihale veya proje aşamasında ise 155 eser ve hizmet bulunmakta.

Tahir Başkan 1 saat 20 dakikalık sunumuyla anlattı bütün yapılan ve yapılacak hizmetlerin tamamını…

MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve ekibi de, 31 Mart itibarıyla 3 yılı dolduran 3. seneyi devriyesinde üç yılını anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın sunumunu dinleyenler arasındaydı. Sunum sonrası Cumhur İttifakı Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, sosyal medyasından yaptığı paylaşımla “3 Altın Yıl” sunumunu büyük bir gururla takip ettik ifadelerini kullandı. Sonrası Cumhur İttifakı Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, hitabında Başkan Büyükakın’a, Kıymetli başkanım diye hitap etti,  şehri imar, nesli ihya için yaptığı üst düzey projeler için teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

“Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN’ın belediye seçimlerinin 3.yılı sebebiyle gerçekleştirdiği “3 Altın Yıl” sunumunu büyük bir gururla takip ettik.

Kıymetli başkanımıza şehri imar, nesli ihya için yaptığı üst düzey projeler için teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 44