BAŞKAN KURT, GÖLCÜK’TEN MUHALEFETE SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ!

MHP Kocaeli Teşkilatı, İlçe İstişare Toplantılarının ikinci turuna Cumartesi akşamı Gölcük’ ten başladı. MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi Cumartesi akşamı Saklı Bahçe sosyal tesislerinde,  Gönül sofrasında binlerce dava arkadaşını Gölcük’te buluşturdu.

Programa MHP Gölcük ilçe Başkanı Derya Çavdar’ın ev sahipliğinde, MHP Genel Merkezi Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Nur Tuğba Aktay, Yüksel Kaleci, Ahmet Savaş Çolak,  MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve yönetimi, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellileş, Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkanları ve yöneticileri, Ak Parti Gölcük ilçe başkanı Ecz. Çetin Seymen ve yönetimi,  Büyük Birlik Partisi Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Gölcük Ülkü Ocakları ilçe başkanı Taner Koç ve yönetimi, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, eğitim camiasının temsilcileri ve binlerce dava arkadaşlarının katılımıyla Gölcük’te o gece MHP’nin dolu dizgin gelmekte olduğunu izledik.

BAŞKAN ÇAVDAR’DAN DİLLERE DESTAN BİR EV SAHİPLİĞİ

Gölcük MHP ilçe Başkanı Derya Çavdar yaptığı etkili konuşmasıyla, ses tonuyla ve konuşmasında ki akıcılığıyla verdiği mesajlarıyla Gölcük’te seçim startını verdiğini, Gölcük’te ki  tüm MHP camiası ve Cumhur ittifakıyla 2023 seçimlerinden başarıyla çıkacaklarının altını çizdi. Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı olarak, önce Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli Sonra Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanımız Sayın Avukat Yunus Emre Kurt Bey’in öncülüğünde ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya, Türkiye’yi lider ülke yapmaya kararlı ve hazırlıklıyız. Hepinizin sağ elinde bozkurtlarla sahada olacağından hiç şüphem yoktur mesajı sonrası adeta Saklı Bahçe’den gelen ses Gölcük’ten yankılandı.

BAŞKAN YUNUS EMRE KURT 6+1 BENZEMEZ BENZETMESİYLE SESLENDİ

İlçe İstişare Toplantısında konuşma yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre KURT; Göreve geldiği günden itibaren kısa bir zaman içerisinde büyük bir mücadele örneği gösteren, Gölcük’te çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmamak için gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışan Kıymetli İlçe Başkanımız Derya hanımefendiye ve yöneticilerine gönülden teşekkür etti.

Kocaeli İl başkanı Yunus Emre Kurt; “Teşekkürü sonrası  2023 seçimlerinde haç ile hilali, hak ile batılı oylayacağız. Biz hilalin, üç hilalin yanında olacağız ve Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçtirebilmek için, mecliste Cumhur İttifakının çoğunluğu sağlayabilmesi için var gücümüzle çalışacağız”

Kocaeli İl başkanı Yunus Emre Kurt sözlerinin devamında , muhalefete yüklendi.  Karşı taraf benzetmesiyle,  6+ 1 benzemezin masa altından terör örgütünün siyasi uzantısının olduğu bir ittifak var.  Ve bu ittifak teröristlerle kahvaltı hayali kuran, teröristler dışarı çıksın diye mücadele eden şer ittifakıdır. Bu ittifak şehidin yakınına kendini küfretmekten alı koymayan şehit yakınlarına küfreden ne yazık ki de de bu il’in milletvekili olan bu hadsize sahip ittifaktır. O hadsize en büyük  cevabı Gölcük’ten vereceğiz. Allah’ın izniyle Gölcük’te Cumhur ittifakını muzaffer ve Muaffak kılacağız ifadeleriyle başkan Kurt,  muhalefete yüklenmekten geri durmadı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − = 15