Kuran Kurslarında güzel etkinlik

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatı ile birlikte Gölcük Müftülüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde Yaz Kuran Kursları spor etkinliği düzenlendi.

İlçemizde Gölcük Müftülüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün spor hocalarının nezaretinde düzenlenen Camiler arası Yaz Kuran Kursları Spor etkinliğine büyük katılım sağlandı. Etkinlik 2 ders saatinde yapıldı.

Gölcük’te düzenlenen camiler arası Yaz Kuran Kursları öğrencilerinin birlik beraberlik ve kardeşlik adına düzenlenen spor etkinliğine Fidanlık Cami, Sanayi Cami, Kavaklı cami ve Ahmet Bey Camiinden yaklaşık 60 öğrenci bu spor etkinliğine katıldılar.

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü spor hocalarının nezaretinde yapılan spor etkinliğinde çocuklar parkurlarda yarışırken çocuklar gün boyu eylendiler, Gölcük Fidanlık Cami kuran kurs hocası Gençağa Eren tarafından yaz kursuna katılan çocuklara spor etkinliğinde Fidanlık Cami formalarıyla renk kattılar.

Gölcük Kavaklı’da düzenlenen Yaz Kuran kursları spor etkinliğine çocuklarını izlemeye gelen velilerin de katılım sağlanırken veliler böyle bir etkinliğin düzenlemesine neden olan Diyanet İşleri Başkanlığına ve Gölcük Müftülüğüne teşekkür ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 − 47 =