KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi tarafından ortak proje kapsamında Yazlık’ta yapımına başlanan Yazlık Kültür merkezinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yüklenici firma inşaat alanında tanıtım programı düzenledi.

Geçtiğimiz ay ihalesi yapılarak yüklenici firmaya teslim edilen alan üzerinde çalışmaları hız kesmeden başlanan Yazlık Kültür Merkezinin tanıtım programı düzenlendi. Programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş,  Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Mahalle halkı ve Yüklenici firma temsilcileri katıldılar.

BEKLENEN BİR PROJEYDİ

Gerçekleştirilen program öncesinde sözü alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Yapılan binada bayanlar için spor salonu var. GÖLMEK ve KOMEK kursların verileceği derslikler var. Mahalle muhtarımızın konuşlanacağı mekan var. Düğün, nişan, nikah salonu olacak. Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Yazlık’ın uzun zamandan bu yana beklediği bir projeydi. Çok şükür gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında bu işi yapıyoruz. İhaleyi Gölcük Belediyesi olarak yaptık. Hak ediş ve ödeme noktasında büyükşehir belediyesi destek veriyor. Hayırlı olsun diyoruz” dedi.

“EYLÜL AYINDA BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR”

Başkan Ellibeş, açıklamasının sonunda “Aslında bugün bir tören yapmıyoruz. Öyle bir düşüncemiz yok. Yöre halkımız ve yüklenici firmamız Bismillah ile başlıyacağız biz dediler. Bizlerde katılalım istedik. İnşallah kazasız ve belasız bir şekilde teslim edilecektir. 10 ay süre var ama Eylül ayı gibi bitirilmesi planlanıyor. Benim de seçim beyannamemde vermiş olduğum sözü de giderayak başlamış oluyoruz” dedi. Başkan Ellibeş’in konuşmasının ardından inşaat alanında yapılan işin hayırlı olması adına dualarla başlangıcı yapıldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =