KARAMÜRSELLİ KADINLAR BU MATİNEDE ÇOK EĞLENDİ

Karamürsel Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kadınlar Matinesinin bu yıl 8.si gerçekleştirildi. Karamürsel Altınkemer tesislerinde gerçekleştirilen matineye Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Eşi Tuğba Yıldırım’la birlikte katıldı.

Kadınlar matinesine katılan Başkan Yıldırım ve eşi Tuğba Yıldırım davetlilerle yakından ilgilendi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada;

Bugün burada toplanmamızın amacı Karamürselli kadınlarımızla toplanmak ve stresinizi atmak, sizlere birkaç saatte olsa mutluluk verebilmek. Bizler şunu biliyoruz, sizler bizim analarımız, bacılarımız ve hanımlarımızsınız. Türk toplumunu ayakta tutan değerlerin başında sizler geliyorsunuz. Sizin ana kavramınız, kucaklayışınız, her ortamda evlatlarınıza, eşlerinize sahip çıkmanız bu milleti ayakta tutan en büyük değerlerdendir. Sizler bizim geleceğimiz olan evlatlarımızı yetiştiriyorsunuz, sizin öğretileriniz sayesinde bir toplum şekilleniyor.

Hamd olsun bundan yüz yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde muazzam bir mücadele verdik, Bizi buradan geri adım attıracak hiçbir güç yok, dünya gelişiyor, büyüyor. İnancımızı, örfümüzü, âdetimizi ve aile değerimizi kaybetmediğimiz sürece bizi kimse yıkamayacak. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri sıkıntılara uğradı, ama hamd olsun ki bu millet halen ayakta, demokrasi tarihimiz 1950’den başlayan kesintilerle de olsa bugüne kadar gelen bir sürecin içinde. Geçtiğimiz 14 Mayıs’ta büyük bir şölen ile kutladı, milletimiz 14 Mayıs’ta bütün dünyaya örnek olabilecek bir demokrasi şöleni gösterdi. Hamd olsun herkesin tercihine saygılıyız. İnsanlar, inandıkları, istedikleri, destekledikleri siyasi partilerde kendilerini bulabilirler,  istedikleri siyasinin peşinden gidebilirler, yeter ki kendilerini karşı taraftaki insanlara hakaret etmeden, onları küçümsemeden doğru ifade edebilsinler. Biz aslında birbirini çok seven, birbirine çok bağlı insanlarız, bizi bir araya getiren büyük sevgimizi hiçbir zaman kaybetmemiz gerekiyor. Allah bizi sevgimizden, birlikteliğimizden uzaklaştırmasın.

Sevgili hemşirelerim, öyle güzel bir ilçede yaşıyoruz ki, Samanlı dağları eteklerinde, önümüz deniz, arkamız yeşil, doğa içindeyiz. Türkiye’nin  her bir yerinden gelmiş insanlarımızın birbiriyle harş olması, kardeşçe birbirlerinin fikirlerine saygı duyularak huzur içinde yaşıyoruz.

Bugün sizden 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde, bütün söylemlerine  inandığım liderim Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 8 =