komeksepeti.com’dan Sevgililer Günü Fuarı

Evinde el emeği ürünler üreten kadınlar için sanal alışverişin kapılarını açan komeksepeti.com, Arastapark’ta sevgililer gününe özel satış fuarı açtı

komeksepeti.com’dan Sevgililer Günü Fuarı

Bir yılı aşkın bir süre önce komeksepeti.com adresini kurarak üreten kadınların ürünlerini daha kolay satmaları için dijital pazar kuran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı KO-MEK’in hayata geçirdiği bu proje her geçen gün daha da büyüyerek hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Artık sadece dijital mağazada olmak yerine kentin en önemli ziyaret noktalarına satış fuarı açan Komeksepeti, satışa çıkardığı birbirinden farklı ve eşsiz ürünleri halkın görerek, yakından inceleyerek satın almasına olanak sağlıyor.

SEVGİLİYE SEVGİ İLE ÜRETİLEN ÜRÜNLER YAKIŞIR

Dijital pazarda önemli bir yeri olduğunu kanıtlayan komeksepeti.com adresi KO-MEK’te eğitim alan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini pazarlıyor. Birbirinden farklı ve eşsiz ürünleri alıcısına güvenli bir şekilde ulaştıran Komeksepeti, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutmadı. Kursiyerlerin kendi imkânlarıyla KO-MEK kurslarında alanında uzman eğitmenler eşliğinde hazırladıkları sevgililer günü konseptli ürünler hem dijital ortam olan komeksepeti.com adresinde hem de kentin en işlek noktalarından olan Arasta Park AVM giriş katında kurulan satış mağazasında satışa sunuldu. Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği satış stantlarında her zevke uygun birbirinden özel hediyelik eşyalar sizleri bekliyor.

SATIŞ ALANINDA YOK YOK

Üreten kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu Komeksepeti, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde 8-15 Şubat tarihleri arasında Arasta Park AVM giriş bölümünde satışa devam edecek. Açıldığı günden beri Kocaelili kadınların aile bütçelerine büyük katkı sağlayan Komeksepeti özellikle ev hanımlarının ürettiği aksesuarlar, dekorasyon ürünleri, mefruşat, el işi örgü, dantel, dokuma, takılar, resimler, tezhip ve hatlar, minyatür ve çiniler, ebrular, ahşap ürünler, cam objeler, oyuncaklar, süsler, işlemeler, el yapımı çantalar ve hediyelik ürünler satışa sunuluyor.

EŞSİZ OLDUĞU İÇİN KOMEKSEPETİNİ SEÇTİM

AVM’ye gezmek için geldiğini belirten ama Komeksepeti ürünlerini görünce sevdiklerine özel hediyeler aldığını ifade eden Tülay Çırak, “Buraya tesadüfen geldim gördüğüm ürünler ilgimi çekti. Ben kadınların üretimine, el emeğine saygı duyan biriyim. komeksepeti.com adresi bu konuda kadınların el emeğine değer katan bir site. Sevgililer günü öncesinde özel hediye bulmak gerçekten zor burada satışa sunulan hediyelik ürünlerin bir benzerini dışarda bulamazsınız. Bu da benim buradan hediyelik ürün almam için geçerli bir neden. Ben emeği geçen herkese, başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve KO-MEK ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 5 =