GENÇLERE SESLENDİ: “KENDİNİZİ BİLGİYLE DONATMALISINIZ”

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Aytepe’de kış kampı yapan öğrencilerle bir araya gelerek, gençlere bilgi ve tecrübelerini aktardı.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Aytepe’de kamp yapan öğrencilerle bir araya geldi. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ında katıldığı buluşmada üniversiteli gençlere bilgi ve tecrübelerini aktaran Büyükakın, “Sosyal medyadan öğrendikleriniz bilgiler ile geleceğinizi kuramazsınız. Gelecekte özgüveni yüksek, başarılı ve saygın bir birey olabilmeniz için kendinizi bilgiyle donatmalısınız. Bilgiye ulaşmanın yolu çok kitap okumaktan geçiyor” ifadelerine yer verdi.

KENDİNİZE GÜVENİN

“Gençlerin geleceğe sahip çıkacağına yürekten inanıyorum” diyerek gençlere olan güvenini bir kez daha belirten Büyükakın, “Gençlere güveniyorum ve onların idealleri için çalışmalarını arzu ediyorum. Kendinize güvenin ve aldığınız kararlarla geleceğin güçlü Türkiye’sinde söz sahibi olun. Yerinizde asla durmayın ve yolunuza devam edin. Kimse sizi küçümseyemez. Gençlerden kendilerini küçümseyenlere de ders vereceğine inancımda tamdır” şeklinde konuştu.

ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİSİNİZ

Bilgi ve tecrübelerini gençlere aktarırken şunlara da değinen Büyükakın, “Tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir nesil, o ülkenin en büyük hazinesidir. Gençler, ülkemizin en büyük zenginliğidir. Bu nedenle samimi, gayretli ve tevazu sahibi gençlerimiz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha destek vererek ülkemizi tekrar şahlandıracaktır” dedi.

KENDİNİZİ BİLGİYLE DONATMALISINIZ

Gençlerin bilgiye ulaşma yolunda kitap okuma konusunda yetersiz kaldığını da kaydeden Büyükakın, “Gelecekte özgüveni yüksek, başarılı ve saygın bir birey olabilmeniz için kendinizi bilgiyle donatmalısınız. Kendi hayatlarını istedikleri gibi yöneten bireyler, bilgi sahibi olan bireylerdir. Kendi ülkelerini dünyada yaşanan olumsuzluklardan etkilenmeden yönetenler de bilgili olanlardır. Bu da kitap okumanın önemini bizlere gösteriyor” diye konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − = 11