KÖKSAL ÇOK MUTLU, ADALET YERİNİ BULDU

 

 

 

İlçemizin sevilen simalarından öğretmen Cemil Köksal, FETÖ operasyonları kapsamında açığa alınmıştı. Bu süre zarfında hukuk mücadelesi veren Köksal, bu süre içerisinde üzüntüden beyin ameliyatı geçirdi, yürüyemedi ve konuşamadı. Köksal’ın 8 Mayıs 2018’de ise mahkemesi sona erdi. İncelemeler sonuncunda FETÖ hakkında hiçbir bulguya ulaşılamadı ve bugün yayınlanan Valilik iadesiyle mesleğine geri döndü.

 

 

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası birçok kamu kurum ve kuruluşlarında yürütülen çalışmalar kapsamında çok sayıda personel görevinden uzaklaştırılmıştı. FETÖ operasyonları sonrası görevinden alınan isimlerden biri ise Gölcüklü öğretmen Cemil Köksal idi. Köksal geçtiğimiz gün görevine geri döndü. Gölcük Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü öğretmeni olan Köksal, darbeden tam iki gün sonra 17 Temmuz 2016’da açığa alınmıştı. O günden bu yana hukuk mücadelesi veren Köksal, bu süre içerisinde üzüntüden beyin ameliyatı geçirdi, yürüyemedi ve konuşamadı.

AKLANMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM

8 Mayıs 2018’de ise mahkemesi sona erdi. İncelemeler sonuncunda FETÖ hakkında hiçbir bulguya ulaşılamadı ve bugün yayınlanan Vali’lik iadesiyle mesleğine geri döndü. Köksal, “30 yıllık meslek hayatımda binlerce öğrenci yetiştirdim ve hepsiyle hemen hemen gurur duydum. Bir öğretmen olarak adalete ve devletime hep güvendim, bekledim. Ve doğru sonunda gerçekleşti. Başta öğrencilerimin ve kamuoyu önünde aklanmaktan çok mutluyum. Beni bu süreçte yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Çok kötü günler yaşayan Cemil Köksal mesleğe geri döndüğü için çok mutlu. Kötü günleri geride bırakan Köksal, bir süre daha öğretmenlik görevine devam edecek.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − = 68