KOGACE’den Başkan Sezer’e Hayırlı Olsun Ziyareti

KOGACE’den Başkan Sezer’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret edip, göreve seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimi, 31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimleri kazanarak Gölcük Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Kaplan ve yönetimi ile ilçemiz basın temsilcileri hazır bulundu. Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan, ziyarette yaptığı açıklamada “Öncelikle görevinize seçilmenizden ötürü size hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak ve başarılar dilemek istedik. Zorlu bir seçim süreci geçirdiniz. Bizler de gazeteciler olarak haberlerimizde bu sürecin nasıl geçtiğini gördük. Bizler de halkımıza objektif bir şekilde haberlerimizi sunmaya gayret ediyoruz. Bunun adına sıkı bir şekilde çalışmaktayız. Bizleri kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARINIZI TAKİP EDİYORUM

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek “Basının ülkemiz genelinde ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Kocaeli genelinde ve ilçemizde de basının etkin gücünün farkında olduğumuzu söylemek mümkün. Özellikle seçim sürecinde basının tarafsız bir şekilde haberleri servis ederek halkımıza objektif bir yayın yapması, temiz bilginin aktarılması konusunda oldukça önemliydi. Cemiyetinizin çalışmalarını da yakından takip etmekteyim. Her birinize, tüm gazeteci camiası adına görevlerinizde başarılar diliyorum. Nazik ziyaretinizden ötürü de teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 + = 91