ELLİBEŞ PROJELERİ TANITTI: “2018 GÖLCÜK’ÜN YILI OLACAK”

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ‘Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında  ilçemizde faaliyet gösteren Odalar ve STK temsilcileri ile buluştu ve yeni hayata geçecek projeleri tanıttı. Başkan Ellibeş, 2018 yılının, Gölcük’ü kültür-sanat, kentsel dönüşüm ve şantiye belediyeciliği başta olmak üzere birçok alanda ileri noktalara taşınacak bir yıl olacağını söyledi.

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ‘Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında  ilçemizde faaliyet gösteren Odalar ve STK temsilcileri ile buluştu. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun danışmanı Gültekin Görüm, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, Oda ve STK Başkanları, yöneticileri katıldılar.

TEK TEK PROJELERİN TANITIMINI YAPTI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Tarih Koridoru projesi kapsamında yapımı tamamlanan, kent meydanları, Kazıklı Kervansaray, Yazlık Ilıcası, Örcün konağı ve son olarak yapımı son aşamaya gelen Değirmendere Yalı Evleri, Eriklitepe Tabiat Parkı, Otoparklar, Kent içi kuzey dolaşım yolu çalışmaları, Şehir içi trafik düzenlemesi, Yüzbaşılar kavşak düzenlemesi, Devlet Hastanesi Projesi, Hisareyn köprülü kavşak projesi, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Sanayi sitesi, Denizevler ve Gölcük Merkez çalışmaları, Değirmendere Başkomutan caddesi katlı otopark, pazaryeri ve sosyal-kültürel mekan projesi, Gözlementepe mesire alanına kule yapımı, Değirmendere marina projesi, Cumhuriyet parkı projesi gibi şehre değer katan çalışmalarına ilişkin slayt gösterimi eşliğinde değerlendirmelerde bulundu.

“ŞEHİRLEŞME ANLAMINDA CİDDİ MESAFELER KAT ETTİK”

Şehir Buluşmaları Projesi kapsamında her hafta farklı kuruluşlar ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Ellibeş, “Ülke içerisinde nasıl ki birlik beraberliğe ihtiyacımız varsa, Gölcük özelinde de her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Hiçbir şekliyle farklı etnik yapıdan, bölgeden, siyasi partilere mensup olmamızdan kaynaklanan bir ayrışmayı ben şahsen kabul etmiyorum. Gölcük’te böyle bir ayrışmayı zaten kabul etmiyor, bunların hepsini elinin tersiyle itti. Gölcük için, Gölcük’ün geleceği için her zaman bir ve beraber oldu. İşte bu anlayış içerisinde sizlerle de bir araya gelmeyi arzu ettik. Şehirleşme anlamında ciddi mesafeler kat ettik. Tabi ki ilçemizde bazı sorunlar var bunları çözüme kavuşturmak adına bazı projeler üretiyoruz ve bu projelere kentsel dönüşüm ihtiyacımız söz konusu olduğuna göre bunu da ilave ederek bir takım çalışmalar içerisinde olduk. Bugün burada sizlere bu projelerimizden bahsedeceğiz. Katılımınızdan dolayı her birinize teşekkür ederim” dedi.

“ŞEHİR BULUŞMALARI DEVAM EDECEK”

Amaçlarının Gölcük’ü hak ettiği noktaya taşımak olduğunu ve 2018’de özellikle mahalle bazlı hizmetlerin çok daha yoğun geçeceğini ifade eden Başkan Ellibeş, “2018 yılı, Gölcük’ü kültür-sanat ve Kentsel dönüşüm, şantiye belediyeciliği başta olmak üzere birçok alanda ileri noktalara taşıyacağımız bir yıl olacak” dedi. Şehir Buluşmaları programının devam edeceğini belirten Başkan Ellibeş, şunları kaydetti: “Bugün odalarımız ile bir araya geldik. Bu toplantılarımız diğer STK ve Sendikalar, Din görevlileri ve şehrimizin diğer dinamikleri ile devam edecek. Bu şekilde vatandaşlarımızın talep ve önerilerini birinci ağızdan duyarak, hep birlikte çözüm odaklı çalışmalarımızı yürüteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Print
Untitled-2
şen balık
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − = 8