Sarıoğlu ve Durdu’dan gazetemize ziyaret

İlçemizin Bölgesel Bal Ligine yükselen Değirmenderspor Basın Sözcüsü Sarıoğlu ve Mali İşler As Başkanı Durdu Gazetemize ziyaret etti.

İlçemizin Çiçeği burnunda Bölgesel Bal Liginde mücadele edecek olan Değirmenderspor Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarıoğlu ve Mali İşler As Başkanı Hasan Durdu gazetemiz İmtiyaz sahibi Tuğba Zeren’i ziyaret ettiler.

HALKIMIZ VE ESNAFLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Değirmenderespor basın sözcüsü Sarıoğlu ve Mali İşler As Başkanı Durdu gazetemiz sahibi Tuğba Zeren ile yaptıkları spor sohbetinde iyi işler yapacaklarını dile getirdiler. Değirmenderespor Basın sözcüsü Sarıoğlu ve Mali İşler As Başkanı Durdu; “Değirmenderespor’umuz bu sezon Bölgesel Bal liginde mücadele vereceğiz, geçtiğimiz gün kongre sürecimizi de tamamladık, yeni Başkan ve yönetim ile birlikte takımımızın en iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız.

BİZLER İNANDIK

Bizler inandık takımımıza . Değirmendere, Gölcük halkı ve esnaflarımızdan da destek vermelerini istiyoruz. Değirmenderespor ile buralara gelmek için büyük mücadeleler verdik , yönetim olarak devraldık ve buralara kadar getirdik, Pandemi sürecini en iyi bir şekilde atlatıp liglerin başlamasıyla birlikte takımımıza halkımızdan destek bekliyoruz” dediler.

YARIN 2 HAZIRLIK MAÇI

Sarıoğlu ve Durdu son olarak da şunları ilave ettiler “Lig hazırlıklarımızı Teknik Direktör Metin Peken ve yardımcıları ile birlikte sürdürüyoruz, geçtiğimiz gün Altınovaspor ile ilk hazırlık maçımızı yaptık ve rakibi 1-0 yenmeyi başardık, tabiki bunlar bir ölçü değil maksat futbolcularımızı performaslarını görmektir. Çarşamba günü 17.00’da Arifiyespor ile 2 hazırlık maçımızı yapacağız, inanıyorum ki futbolcularımız ellerinden geleni yapıcakalar” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 4 =