KOCAMAN DUAYEN ESNAFLARI ONURE ETTİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan

40 YILI DOLDURAN ESNAFA PLAKET

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman  Gölcük’te mesleğinde 40. yılını dolduran esnaflara takdir belgesi verdi.

Duayen zanaatkarlar onure edildi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman Gölcük’te mesleğinde 40. yılını dolduran esnaflara Esnaf Odası binasında takdir belgesi verdi. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının geleneksel hale getirerek  düzenlediği “Meslekte 40 Yılı Aşmış Zanaatkarlar ” toplantısında yaşını almış esnaflara takdir belgeleri takdim edilerek duayen zanaatkarlar onure edildi.

“Öğrendiler, öğrettiler belki onlarca kişi yetiştirdiler”

Gölcük esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman gerçekleştirdikleri plaket töreni hakkında yaptığı açıklamada, “  Gayemiz evine helal kazancı getirecek sanatkâr ehlini yetiştirmektir. Eğer bir millet kendi zanaatkarını yetiştiremez ise her daim boynu büküktür. Bu sebeple Ahi Evran  yolunda ustalarımız, zanaatkarlarımız ekmeklerini yoksulla bölüşmek üzere çalıştılar kazandılar bu mesleğe yıllarını verdiler. Öğrendiler, öğrettiler belki onlarca kişi yetiştirdiler. ”diyerek mesleğinde 40 yılını doldurmuş Gölcük esnafına takdir belgelerini sundu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 + = 89