KOCAMAN BİRLİKTEKİ MAKAMINA YERLEŞTİ

 

Necmi Kocaman, Kadir Durmuş’un başkanlığında  Kocaeli Esnaf Odaları Birliği’nin başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Birlikte ki makamına yerleşen Kocaman, ilk pozunu da vererek sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Gölcük esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman bilindiği üzere Kadir Durmuş’un başkanlığında  Kocaeli Esnaf Odaları Birliği’nin başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Kocaman, Esnaf Odaları Birliği’nde artık makamı olacak ve rutin olarak orada da bulunacak.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ BAŞLAR

Geçtiğimiz gün makamına yerleşen Kocaman, ilk pozunu da vererek sosyal medya hesabından paylaştı. İlçemizde esnafların işlerini çözmesiyle tanınan Kocaman, şimdide de Kocaeli genelinde aynı görevi yerine getireceği için mutlu olduğunu ifade etti. Kocaman yaptığı açıklamada, “Kocaeli Esnaf Odaları Birliğindeki Başkan vekilliği görevimize Vira Bismillah. Bizde hizmet nimettir. Rabbim hayırlı ve doğru işleri yapmayı nasip eylesin. Üreterek, paylaşarak, siz onur duyduğumuz teşkilatımızın emrindeyiz” şeklinde konuştu. Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretlerinin başlaması bekleniyor. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 2

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − = 83