Kocaeli’nde 20 yılda eğitime 3,2 milyar TL’lik yatırım

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası’nda hem vatandaşlarla buluştu hem de devam eden yatırımları inceledi. Okul inşaatını gezen ve bilgi alan Yılmaz, Kocaeli’nde 20 yılda eğitime 3,2 milyar TL’lik yatırım yapıldığını belirtti

Mehmet Akif Yılmaz, “Eğitime 20 yılda 3,2 milyar TL’lik yatırım yaptık”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası’nda hem vatandaşlarla buluştu hem de devam eden yatırımları inceledi. Milletvekili Yılmaz ilk olarak Dilovası İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında esnaf ve STK ziyaretlerinde bulundu.

KALABALIK DERSLİK DÖNEMİ BİTTİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden, esnafa kolaylıklar dileyen AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, ilçede devam eden eğitim yatırımlarını da inceledi Kocaeli’nde 2002 yılında 482 olan okul sayısının 2022 itibari ile 956’ya yükseldiğini belirten Yılmaz, okul sayısını arttırarak kalabalık derslik dönemini bitirdiklerini söyledi.

MODERN EĞİTİM YUVALARI

Kocaeli’ne eğitim noktasında önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirten Yılmaz, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmesi için okul sayılarımızı arttırdık, daha modern eğitim yuvaları inşa ettik. 2003 yılından 2022 yılı sonuna kadar Kocaeli’ye eğitim noktasında 3,2 milyar TL’lik yatırım yaptık” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 4 =