IŞIK GÖLCÜKLÜ GENÇLERLE NİHAVEND’DE BULUŞACAK

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi 24 Haziran seçimleriyle alakalı saha çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Uzuner bilgi verirken, “Perşembe günü, akşam 23.30’da Gölcük Nihavend Kafe’de  Sayın Fikri Işık’la sohbet edeceğiz, onun tecrübelerinden faydalanıp, sorularımızı soracağız. Tüm gençler davetli” dedi.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi 24 Haziran seçimleriyle alakalı saha çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.  İlçe Meydanında ”İftara 5 Kala” Programı, mahalle ziyaretleri, genç hasta ziyaretleri ve iftar sonrasında da Gölcük’ün muhtelif yerlerinde kafe ve kahvehane ziyaretleri gibi programları gerçekleştiren ekip, daha yeni projeler geliştirmek adına olağanüstü toplantılarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Çalışmalarına aralıksız devam ederlerken, Perşembe günü de Gölcük’te Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI GÖLCÜK’E GELİYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Uzuner; “Genç kardeşlerimizi Başbakan Yardımcımız Sn. Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz “Genç Kürsü” sohbetine de davet etmek isterim. Perşembe günü akşam 23.30’da Gölcük Nihavend Kafe’de Sayın  Fikri Işık’la sohbet edeceğiz, onun tecrübelerinden faydalanıp, merak ettiğimiz konularda sorularımızı soracağız. Ben partimize gönül veren veya vermeyen tüm Gölcüklü kardeşlerimi o gün oraya bekliyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + = 8