Kocaeli’de hırsızlık yapan çete çökertildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, çeşitli tarihlerde İzmit ve Darıca’da meydana gelen 5 ayrı evden hırsızlık olayının aydınlatılması amacıyla başlatılan çalışmalar neticesinde hırsızlık yapan şahısların İstanbul’dan bir araçla Kocaeli’ye gelen bir grup olduğu tespit edildi.

Tespit edilen şahısların 17 Temmuz günü tekrar Kocaeli’ye gelmeleri üzerine polis ekipleri tarafından İzmit’te düzenlenen operasyon ile D.Ç., G.A.,  Ç.B., N.T., F.Ç. ve H.İ.T. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Yakalanan şahısların üzerinde kapı/pencere kırmak veya açmak amacıyla kullanılan 1 adet levye ve 2 adet tornavida, 3 adet kapı dili düşürmeye yarayan plastik aparat ve parmak izi düşmesini engellemek amacıyla kullanılan çoraplar ele geçirildi. Yakalanan şahıslardan D.Ç.’nin 3, G.A.’nın 16,  Ç.B.’nin 10, N.T.’nin 25, H.İ.T.’nin 9 ve F.Ç.’nin ise 2 ayrı hırsızlık suçundan kaydı olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3