YILDIZ: “KOLTUĞA DEĞİL HİZMETE TALİBİM”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde AK Parti’den Gölcük Belediye Başkan aday adayı olan Recep Şinasi Yıldız, ilçe halkıyla buluşmayı sürdürürken, bir yandan seri ziyaretler yapıyor, diğer yandan da ilçe caddelerinde dolaşıp esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimde AK Parti’den Gölcük Belediye Başkan aday adayı olan Recep Şinasi Yıldız, ilçe halkıyla buluşmayı sürdürüyor. Gölcük’ün tanınmış esnaf ailesinin ferdi olan Yıldız, her gittiği yerde ben koltuğa değil, hizmete talibim derken, geçtiğimiz gün Türk Metal-İş Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı makamlarında ziyaret edip, eğer aday olur, başkanda seçilirse ilçemizde yapacaklarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

“HEYECANLI VE CANLI GÜNLERİ GERİ GETİRECEĞİZ”

Yıldız yaptığı açıklamada, “AK Parti Gölcük Belediye Başkan aday adayı Recep Şinasi Yıldız, hedeflerini açıkladı. Yıldız, “Gölcük Belediyemizi yönetebilme Gölcük’te yaşayan insanlarımıza hizmetkâr olabilme hususunda kendimize güvenimiz tamdır. Kimsenin gözü arkada kalmasın, Gölcük ailemizle, Gölcük’te yaşayan insanlarımızla beraber Gölcüklülerimize heyecanlı ve canlı günlerini geri getireceğiz” dedi.

“DAHA AKTİF VE ÇÖZÜM ODAKLI BİR HİZMET ANLAYIŞI”

Aday gösterildiğimizde seçimi kazanacağız bundan kuşkum yok diyen Yıldız, “Gölcük’te yeni bir heyecan ve yeni bir dönemi birlikte getireceğiz. Mevcut ekibimize yeni çalışma arkadaşlarımız katılacak. Daha aktif, çözüm odaklı bir hizmet anlayışı sergileyerek mevcut durum daha ileriye taşınacak. İnsan ve çözüm odaklı belediyecilik ile başarı ivmesini yükselteceğiz. Güzel insanlara hizmet edebilmek şeref verir bizlere” ifadesini kullandı.

“KENDİMİZE GÜVENİMİZ TAMDIR”

AK Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önem ve destekten sonra yola çıktığını söyleyen Yıldız, “1972’de İzmit’te doğdum. Gölcük’te oturuyorum. Çocukluk yıllarında Avrupa’da yaşamış, siyasi mayamız Avrupa Milli Görüş Teşkilatlarından gelmektedir. Ailemin siyaset içerisinde olması ve sosyal olması benim çocukluk yıllarımdan bu yana her iki yönümün kuvvetli olmasında etkin oldu. Kendimize güvenimiz tamdır. Kimsenin gözü arkada kalmasın” diyerek sözlerini noktaladı. Ziyaretler esnasında da başkanlar Yıldız’a başarı dileklerini iletti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 + = 19