KOCAELİ’DE DE ÇALIŞAN GENEL CERRAH ÖLDÜRÜLDÜ!

Bir dönem Kocaeli Seka Devlet Hastanesi’nde çalışan Genel Cerrah Doktor İbrahim Karahan İstanbul Avcılar’da kaldığı bir otelde öldürüldü

İstanbul Avcılar’da iddiaya göre bir otel odasında yabancı uyruklu kadınla birlikteyken odaya sonradan çıkan bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğrayan Op. Dr. İbrahim Karahan hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenilen şahsın kaçtığı kiralık arabanın plakasını tespit eden polis, konum takip sistemi üzerinden aracı Ataköy’de bularak şüpheliyi ve kadını silahla birlikte yakaladı.

Olay, dün akşam saatlerinde Avcılar Üniversite Mahallesi’nde bulunan bir otelde yaşandı. İddiaya göre bir otel odasında yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kadınla kalan Op. Dr. İbrahim Karahan’ın odasına kadının tanıdığı olduğu söylenilen A.A.K. isimli bir şahıs çıktı. Doktor ve şahıs arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışma, bir anda kavgaya dönüşünce şüpheli şahıs, yanında getirdiği silahı doktora ateşledi. Şüpheli şahıs, aracıyla odada bulunan D.B. isimli yabancı uyruklu kadını da alarak olay yerinden kaçtı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 1 =