Kitap Kampanyası devam ediyor

Gölcük Gönüllü İtfaiyecisi Şirinköy esnaflarından hayır sever İsmail Ak’ın başlattığı kitap kampanyası devam ediyor.

Gölcük Şirinköy esnaflarından hayır sever ve Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak yaptığı kampanyalarına yeni bir kampanya başlatarak Hatay’ın Yayladağı ilçesindeki kütüphanelerine kitap için kampanya devam ediyor.

Hatay Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce’nin İlçe Kütüphanesindeki kitapların bulunmaması ve buradaki öğrencilerin kitapla buluşması ayrıca bazı okullarda da kütüphanelerinde eksik olan kitaplar için başlatılan kitap kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük esnafı İsmail Ak “Hatay Yayladağı İlçesinin ihtiyacı olan kütüphanelerinde kitapların olmamasından dolayı bizlerde buna cevap olarak ilçemizde bir kampanya başlattık, İlçemiz halkımızda evlerinde bulunan hikaye, masal, roman gibi kitapların Hatay Yayladağı ihtiyacı olan kütüphanelere gönderilmek üzere kampanya başlattık bu kampanyaya tüm halkımızın katılmasını istiyoruz, buradaki çocuklarımızın masal kahramanlarımızı, hikayeleri öğrenmelerini sağlamak için, kitap kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımızın 05357763389 telefon edebilir bilir bizler kitapları almak için geliriz” dedi. HABER: Soner GÜLEZER-Nazlı ER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 32 =