‘KIRTASİYE YARDIMLARINA BAŞLADIK’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, okulların açıldığı bu dönemde, ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Barış, konu hakkındaki açıklamasında “Kurum olarak kan bağış kampanyalarının yanı sıra, dini bayramlarda ve ilçemizdeki önemli günlerde çeşitli faaliyetler yaptık. Bayramlarda ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunduk. 17 Ağustos Gölcük Depremi anma programında yerimizi aldık, ikramlarda bulunduk. Çalışmalarımıza bu dönemde de devam edeceğiz” dedi.
Barış, açıklamasının devamında “Türk Kızılay Gölcük Şubesi olarak bu dönemdeki çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Önceliğimizi ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verdik. Belirlenen kişilerin çocuklarına yönelik olarak kıyafet ve ayakkabı yardımlarını yapmaktayız. Bilindiği gibi koronavirüspandemisi nedeniyle uzun bir süre boyunca yüz yüze eğitim yapılamadı ve tüm öğrenciler, evlerinde uzaktan eğitim şeklinde eğitim hayatlarını sürdürdüler. Bu sene ile birlikte okullarımız da açılacak ve öğrenciler okullarına kavuşacak. Bu konuda da bir çalışmamız mevcut” dedi.
‘KIRTASİYE YARDIMLARINA BAŞLADIK’
Açıklamalarına son veren Başkan Barış, “İhtiyaç sahibi ailelerin okula gidecek çocukları için kırtasiye yardımlarına başladık. Bu konudaki eksikleri gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine aynı şekilde, öğrencilere yönelik olarak kıyafet ve ayakkabı desteklerimizi de devam ettiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin eksiksiz bir biçimde eğitim hayatlarına devam etmeleri, en büyük temennimizdir. Onların başarısı, ülkemizin başarısı olacaktır. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize mutlu ve başarılı, sağlıklı bir eğitim – öğretim yılı diliyorum” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 + = 23