‘Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım’

Recep Tayyip Erdoğan:

‘Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan AK Parti MKYK’da, seçim sonuçları değerlendirilirken, birçok ilin kaybedilmesinde muhtarlık seçimi nedeniyle yüz binlerce seçmenin taşınmasının da etkili olduğu belirtildi. Parti yönetimi ve teşkilatlar için “tepeden tırnağa değişim” mesajı veren Erdoğan, “Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım” dedi. Erdoğan, İstanbul’daki durumla ilgili YSK’nın kararı konusunda “Her türlü olasılığa hazır olalım” dedi.

Erdoğan, İstanbul seçimine yönelik tartışmalarla ilgili olarak, “Sonuç ne olursa olsun biz YSK ne karar verirse bunu kabul edeceğiz. Her türlü olasılığa hazır olmamız gerekiyor” dedi. Parti içindeki muhalifleri sert bir dille eleştiren Erdoğan, “Trenin içinde olup ya da görünüp partiye muhalefet etmek ihanettir” diye konuştu. Partide değişim olacağının net mesajlarını veren Erdoğan, “Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım, tepeden tırnağa değişim olacak. Ama bunu gazete köşelerinde yazanlarla, troller istedi diye değil vatandaşın mesajı doğrultusunda gerçekleştireceğiz” dedi.

Erdoğan’ın bu sert mesajı sonrası, gözler Kocaeli Teşkilatlarına da çevrildi. Bilindiği gibi 15 yıldır AK Parti tarafından yönetilen İzmit, 31 Mart Yerel seçimlerinde kaybedildi. Kocaeli’nin kalbi olan İzmit’in kaybedilmesi nedeniyle AK Parti Kocaeli Teşkilatları’na bir faturanın kesilip, kesilmeyeceği merak ediliyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 4