KILIÇKAPLAR’DAN TARIM FUARINDA KARPUZ ŞOV

 

 

 

 

 

Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarı yapılan törenle halkın ziyaretine açıldı. İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim karpuz ,meyve sebze üretimi ile oldukça iddialı olan Murat Kılıçkap’ta fuara katılarak stand açtı ve ikran ettiği karpuzla protokolünde ilgi odağı oldu.

 

 

 

 

Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarı açılış törenine Kocaeli Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş Genel Müdürü Cihat Alagöz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Baro Başkanı, KOTO Başkan Vekili Volkan Yılmaz, KSO Meclis Başkan Vekili Mehmet Başol, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İlhan Özel, OSGEB Kocaeli Genel Müdürü İbrahim Ustaömer, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kasım Baynal, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşen Arsoy, Tarım Kredi Bölge Müdürü Mücahit Asarlıoğlu, ilçelerdeki ziraat odaları başkanları, muhtarlar, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

15 NİSAN’A KADAR AÇIK KALACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve tarımla ilgili tüm sektörlerin yer aldığı Doğu Marmara Tarım Fuarı gerçekleştirilen tören ile açıldı. Kocaeli Sanayi Odası (KSO) ve TÜYAP’ın da desteklediği fuarda 100’e yakın firma, 200 ayrı marka ile stant açarak, misafirlerini ağırlayacak. 15 Nisan’da sona erecek olan fuarın 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar kapsamında yem bitkisi tohumu, yem katkı maddesi ve Kandıra karpuzu tohumu gibi, birçok ücretsiz destekleme ve yüzde 50 hibeli gibi birçok proje gerçekleştirilecek.

KILIÇKAPLARIN STANDI İLGİ ODAĞI OLDU

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim karpuz ,meyve sebze üretimi ile oldukça iddialı olan Murat Kılıçkap’ta fuara katılarak stant açtı. Fuar alanın da ilgi odağı olan Kılıçkaplar standını, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Haller Şube Müdürü Ayhan Acar ziyaret etti ve muhteşem lezzetli karpuzlardan tattılar. Kılıçkap fuara tüm Gölcüklüleri davet ederken, kendilerine bu imkanı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

Print

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

38 − = 29