27 Aralık Atatürk Kır Koşusu’nda Kıyasıya Mücadele

“Gölcük’te Öğrenciysen Projesi” kapsamında; Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen “27 Aralık Atatürk Kır Koşusu’’ kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in seçim beyannamesinde yer alan ve büyük önem verdiği, sportif, kültürel ve sanatsal projelerle öğrencilerin gelişimine katkı sunulan “Gölcük’te Öğrenciysen Projesi” kapsamında; Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen, ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı “27 Aralık Atatürk Kır Koşusu’’ düzenlendi.

KIYASIYA BİR MÜCADELE OLDU

Öğrencilerin büyük katılım gösterdiği koşu, Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı önünde düzenlenirken, kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Ortaokul ve lise öğrencileri olmak üzere 6 kategoride yapılan 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu’nun tamamlanması sonrasında da ödül töreni düzenlendi.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gölcük Belediyesi Kervansaray Kültür Yapısında düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan takdim ettiler ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladılar.

YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER:

GENÇ KIZLAR 1500 M
1.Ceylan Tam
2.Burcu Arslan
3.Nilay Gür
4.Semanur Fırat

GENÇ ERKEKLER 2000 M
1.Mustafa Taşcı
2.Mahmut Kılıç
3.Kerim Seyit Eker
4.Emirhan Güven

ORTAOKUL YILDIZ KIZLAR 1200 M
1.Esila Kısa
2.Rana Yükselen
3.Firdevs Öztürk
4.Fatmanur Demirci

ORTAOKUL YILDIZ ERKEKLER 1200 M
1.Serkan Kır
2.Davut Akdağ

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 19 = 27