KERABOĞLU SÜLALESİ’NİN DERNEK MERKEZİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

 

 

 

 

 

Keraboğlu Sülalesi Derneği’nin, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında bulunan Merkez İş Hanının 1.katında bulunan dernek merkezi açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Açılışa yoğun ilgi olurken, Dernek Başkanı Gökhan Atılgan hedeflerinin kültürlerini bir çatı altında birleşerek yaşatmak olduğunu açıkladı.

 

 

 

 

Gölcük’te yaşayan ilçemizin köklü sülalerinden gelen; Atılgan, Balkaya, Ellibeş, San, Çelik, Özbay, Dobra, Ellibeşoğlu,Keraboğlu, Şirin, Işık,Bozdağ, Baydemir,Erk soyadlarını taşıyanların bir araya gelerek kurduğu Keraboğlu Sülalesi Derneği’nin, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında bulunan Merkez İş Hanının 1.katında bulunan dernek merkezi açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde ev sahipliğini Dernek Başkanı Av.Gökhan Atılgan, dernek yöneticileri Celal Çelik, Levent Dobra, Yalçın Özbay, Altan Keraboğlu hazır bulunurken, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda bürokrat, davetli, sülale mensubu katıldı.

“HEDEFİMİZ KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAK”

Açılış konuşmasını dernek başkanı Atılgan yaptı. Altıngan, Batum’dan hicret etmiş, farklı soyadlarını almış bir sülaleyi bir araya getirip, bir çatı altında buluşturup, kültürümüzü yaşatmayı hedefliyoruz. Geldiğimiz noktada gördük ki, çokta iyi bir şey yapmışız. Bizleri yalnız bırakmayıp, açılışımıza geldiğimiz için sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşAllah aktif bir dernek olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Ardından Başkan Mehmet Ellibeş ve Kaymakam Altıntaş hayırlı uğurlu konuşmaları yaptılar ardından dernek açılışına geçildi. Keraboğlu Derneği’nin kentimize hayırlı uğurlu olması için yapılan duanın ardından, açılış kurdelesi kesildi ve sonrasında mini bir akordiyon dinletisi yapıldı. İkramların ardından katılanlar hatıra fotoğrafları çektirdi ve açılış töreni son buldu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 4 = 7