UZUNER ADAYMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan, AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı  Murat Uzuner adaymış gibi çalışıyor. Geçtiğimiz gün esnaf gezileri yapan Uzuner bugünde seri ziyaretler yaparak, aday olması ve başkan seçilmesi sonrasında nasıl bir Gölcük arzuladığını anlattı.

8 AYRI NOKTAYA ZİYARET

Uzuner seri ziyaretler kapsamında Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı, Gölcük Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Kadir Mısırlıoğlu’nu, Türk Metal İş Sendikası Başkanı Mehmet Şener’i, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turan Yıldız’ı, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül’ü, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara’yı, Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç’ı ve Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin’i ziyaret etti.

“PARTİM İÇİN SAHADAYIM”

Ziyaretler sıcak bir atmosferde geçerken, başkanlar Uzuner’e başarılar dilediler ve Gölcük hayırlı olsun mesajını verdiler. Uzuner’de yaptığı açıklamada, “Şahsıma gösterilen sıcak ilgiden memnunum. Ben dün olduğu gibi bugünde partim için sahadayım. Aday açıklanana kadar adayı adayı olarak, aday açıklandıktan sonra da bu partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 + = 16