“Kentimize en güzel hizmetleri getirmek için sahada alın terini masada akıl terini akıtmaya devam edeceğiz”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen,  açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs tedbirleriyle tanıştığımız 11 Mart’ta başlayan sıkı tedbirler, 1 Haziran itibariyle kontrollü bir şekilde gevşetilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Partimiz MYK toplantısı sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Lokanta, kafe, kıraathane gibi işletmelerin kapanış saatlerinin 24.00’a uzatıldığını, sinema, tiyatro ve gösteri merkezlerinin 1 Temmuz’dan itibaren faaliyete geçeceğini, 65 Yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkış saatlerinin her gün 10.00-20.00 arasında olacak şekilde güncellendiğini, Milli Parklar ve Doğa Parkları’nın sağlık çalışanları, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü bireyler için ücretsiz olacağını, nikah salonlarının 15 Haziran, düğün salonlarının ise 1 Temmuz’dan itibaren kurallara uygun bir şekilde hizmet vermeye başlayabileceklerini duyurmuştu.

KOVİD-19 DA KULLANILAN İLAÇ ÜLKEMİZ ADINA GURUR’DUR

Ayrıca Bilim, Sanayii ve Teknoloji Bakanımız Mustafa VARANK’ın TUBİTAK çalışanı bilim insanlarımızın kendi senteziyle kovid-19 tedavisinde kullanılan etkili bir ilacı üretmeyi başarmış olduğunu açıklaması bizleri çok sevindirdi. Bu zor süreçte bir kez daha görüldüğü üzere, Recep Tayyip Erdoğan’ın inşa etmiş olduğu Sosyal Devlet anlayışı, ‘’Yaratılanı severiz, Yaradan’dan ötürü’’ düsturu ile ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti 2002’den önce telaffuz edilen, Batının çirkin tabiriyle hasta devlet değil, hastaların tedavi için çare aradığı, başvurduğu devlet haline gelmiştir.

TEDBİRLERE UYARAK ÇALIŞMAYA DEVAM
Ak Parti Gölcük Teşkilatı olarak tüm birimlerimiz ile birlikte haftalık yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Pandemi sürecinde video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızı artık maske+ mesafe+ temizlik tedbirlerine uygun bir şekilde toplantı salonlarımızda gerçekleştirebiliyoruz. Genel Başkanımızın ve Genel Merkezi’mizin çizdiği haritalar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

KIMETLİ BÜYÜKLERİMİZİ ZİYARET ETTİK

Geçtiğimiz gün İl Başkanımız Sayın Mehmet ELLİBEŞ, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir BÜYÜKAKIN, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım SEZER,  Bölge Koordinatörümüz Sayın Nihat ABİŞ, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte bir dizi ziyarette bulunduk. Geçmiş Dönem Meclis Üyesi İsmail GENÇDEMİR, Belediye Eski Başkan Yardımcısı Saadettin SEYMEN, Naim Gürel gibi kıymetli büyüklerimizi ve esnafımızı ziyaret ettik. Ayrıca İlçemizin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Harb-İş Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Korkut GÖKBAYRAK ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Daha sonra Mareşal Fevzi Çakmak caddesi ve Kavaklı sahil bölgemizde Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Gölcüğün ağabeyi, enerjisiyle bizleri motive eden İl Başkanımız Sayın Mehmet ELLİBEŞ ve taleplerimizi yerine getirme noktasında hassasiyet gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir BÜYÜKAKIN’a ilçemize yaptıkları yoğun programlı ziyaret için teşekkür ediyorum.
Ak Parti Gölcük teşkilatı maske+mesafe+temizlik tedbirlerine uyarak İlçemizde bulunan STK ve esnaf ziyaretlerine devam edecek, vatandaşlarının taleplerine aracılık edecek ve kentimize en güzel hizmetleri getirmek için sahada alın terini masada akıl terini akıtmaya devam edecektir. Gölcük’ün güzide halkına, bütün hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Çetin SEYMEN

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 35 = 43