Kent Konseyin’den Kızılay’a ziyaret

Kızılay Haftası münasebetiyle Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimi Kızılay Gölcük Şube Başkanı ve yönetimine ziyaret etti

29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimi Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimine ziyaret ettiler.

Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve yönetimini şubede ağırlarken Şentürk “29 Ekim 4 Kasım Kızılay haftası bu güzel günde siz değerli yöneticilerimizin Kızılay Haftanızı kutluyorum, sizler her türlü afetlerde halkımızın yanındasınız bu anlamda sizlerin bu özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış “Bu güzel ziyaretinizden dolayı yönetimim adına teşekkür ediyorum, Kızılay dediğiniz gibi halkın afetlerde yardıma muhtaç insanlarımıza her zaman yardımda bulunuyoruz, bu gün burada bizleri ziyaret ederek bizlere hem destek hem de güç verdiniz ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 18 = 21