KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN GAZETEMİZE 10 OCAK ZİYARETİ

KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN

GAZETEMİZE 10 OCAK ZİYARETİ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut  ve Gölcük  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü münasebetiyle gazetemize ziyarette bulundu.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut “Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna tarafsızca aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplumsal yapının ve kamu kurumlarının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetenizin yorum ve görüşleri bizlere çalışmalarımızda önemli fayda sağlamaktadır.   Bu vesile ile mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden siz basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyarette haber merkezimizde çalışan gazetecilerin özel gününü kutlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  ‘’İlçemizi daha ileriye taşımak için gecesini gündüzüne katarak çalışan siz değerli basın mensuplarının  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan başkan Sezer, “Biz de idareci olarak Gölcük halkıyla ve siz değerli basın mensuplarının ön görüsüyle bu kadim şehri, daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Özellikle Gölcük  basını, yaptığımız çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında bizlere çok büyük destek veriyorlar. Bu duygu ve düşüncelerle mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Gölcük Kaymakamımız Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in, ziyarettinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tuğba ve Serkan Zeren, Gölcük için çalışan ve emek veren sayın Karabulut ve Sezer’e,  çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 85 = 94