Kavaklı Sahili’nde altyapı devam ediyor

Kavaklı Sahili’nde yaşanan su baskınlarını önlemek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen yağmur suyu atık çalışması devam ediyor.

Şubat ayında tamamlanması gerekiyor

 

Geçtiğimiz 2018 yılında başlayan ve Şubat ayı içerisinde tamamlanması planlanan Kavaklı Sahili yağmur suyu atık çalışması devam ediyor. Yapılan çalışmaların ardından yağmur suyunun sağlıklı bir şekilde denize deşarj edilmesi amacıyla yağmur suyu hattı ve terfi merkezi yapılıyor. Şubat ayında bitmesi planlanan çalışmaların ardından yağmur suları denize ulaştırılacak.

Su baskınlarının önüne geçilmiş olacak

 

Kavaklı Sahili’nde yaşanan su baskınlarının bir daha yaşanmaması için hayata geçirilen terfi merkezi ile yağmur suları denizden karaya geçişi olmaksızın motor sistemiyle yağmur suları denize deşarj edilecek ve olası su baskınlarının önüne geçilmiş olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan yağmur suyu terfi merkezinin tamamlanmasının ardından 2018 yılının yaz aylarında başında başlayan sahil düzenlemesi kaldığı yerden devam edecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − = 10