MHP’den seri ziyaretler

Gölcük MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi tarafından seri ziyaretler gerçekleştirdi, ilk ziyaret 16 Haziran’da başkan seçilen Temel Erten ve yönetimine daha sonra Zabıta Müdürü Yazıcı’ya ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır Gölcük’te ilk ziyareti 16 Haziranda seçilen Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve yönetimine ziyaret etti Çakır “yol kazasına uğrayan ilçemizin güzide takımı Gölcükspor’un yeni sezonda tekrar 3. Lig’te mücadele etmesi için teşkilat olarak üzerimize düşen göreve hazırız. Şahsınızda yeni sizinle beraber görev yapan tüm arkadaşlara hayır olsun, başarılar dileriz” dedi.

Gölcükspor Başkanı Temel Erten nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Çakır ve yönetimine teşekkür ederek” kentin takımına sahip çıkması adına herkesin el birliği, gönül birliği yapması lazım. Geçmişten ders alarak geleceği planlamayı hep birlikte yapacağız. Ben değil, biz diyen bir ekiple yola çıktık, halkımızla birlikte elele verip mutlu sona ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

MHP’den 2 ziyaret  Yazıcı

Gölcük MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, meclis üyeleriyle birlikte Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Uzun yıllar Emniyette görev yapan ilçemizin sevilen memurlarından Erdinç Yazıcının Zabıta Müdürü olarak görev almasından sonra ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı’nın ziyaretine Gölcük MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetim ile meclis üyeleriyle birlikte gittiler.

Yeni göreviniz hayırlı olsun

Gölcük MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır ” çok kutsal bir görevde bulunduktan sonra ilçemizin gözbebeği Belediyemizde görev almanızdan dolayı tebrik ederim. Pandemi sürecinde ülkemiz ve şehrimiz esnafları ile vatandaşlarımız için gerek yerel yönetimlerimiz gerekse devletimiz gereken hassasiyeti gösterip vatandaşımıza kol kanat germiştir. Bundan sonraki süreçte yine devletimiz ve yerel yönetimlerimiz gereken hassasiyeti gösterip milletinin yanında olacaktır. Siz ve değerli çalışma arkadaşlarınızın hassasiyetle esnafımıza yaklaşacağınızdan şüphemiz yok. Yeni göreviniz ailenize, size, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun, başarılar dileriz” dedi.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı nazik ziyaretlerinden dolayı MHP teşkilatına teşekkür ederek “Hep birlikte ilçemizin daha ileri gitmesi için el birliği yapacağız. Gölcük halkı ve esnafıyla birlikte başaracağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + = 14